Hva skal man finne på i påsken?

Påsken star for tur, men hytteforbudet gjør at man må tenke litt annerledes. Man kan fortsatt dra på teltur, biltur, pusse opp hjemme, dagsturer til hytta eller andre adventures! Vi har samlet noen tips og produkter for påsken:

1. HIT THE ROAD – utforsk nye steder!

Det finnes mange spennende og fantastiske steder I Norge! Visit Norge har en god oversikt over disse. Ta med familien på en biltur, ut i naturen eller til en by i nærheten – og vær litt turist i eget land! Husk å ha med deg en Steelie for å ha kontroll på GPS’en når du er ute og kjører!

2. Rydd boden og garasjen.

“Endelig” tid til å rydde i boden og garasjen! Finn frem fire Ikea poser, pappesker eller liknende.

  1. Behold
  2. Selg
  3. Gi bort
  4. Kast

Hvis du sliter med å kaste ting, kan du bruke Marie Kondo’s metode. Hold hver enkelt ting, hvis den gjør at du føler deg glad – ta vare på den, hvis ikke havner den i en av de andre kassene.

Gear Ties og S-Biners er geniale for å få kontroll på ledninger og henge opp ting.

Sjekk også ut Hjemmekontorpakken  

3. Start maleprosjektet

Male prosjektet som du har utsatt på grunn av jobb og andre plikter, det er supert å sette i gang nå! Du får god hjelp til riktig maling hos MaxMaling.no. I tillegg har vi flere smarte produkter som kan gjøre malingsjobben lettere!

3. Rydd på hjemmekontoret

Når påsken er over, starter hjemmekontoret opp igjen! Vi har samlet en pakke med smarte produkter til hjemmekontoret

4. Dra på sykkeltur

Sykling er bade gøy og god trening! Legg ut på en tur dere ikke har vært på før, opplev ting sammen med familien. Vi har produktene dere trenger på turen

5. Få barna med på matlaging

Matlaging er gøy – hvis man gjør det sammen! Vi har flere smarte produkter som gjør det trygt for barn å kokkelere på kjøkkenet! Sjekk ut den smarte miksebollen, Safe hands, Safy brødkniv eller kokkepakken!

6. Sitt ned, slapp av og nyt en bedre film – kanskje ute?

Nite Ize Original Steelie Pedestal Kit for Tablets - Magnetic ...

Sitt ned, nyt dagen eller kvelden med en god film. Steelie produktene er supre for å holde mobilen eller nettbrettet ditt!

7. Ut på tur aldri sur?

Ordtaket sier hvertfall så! Dra på tur, ta med dere god mat og lag noe godt sammen ute i naturen! Kanskje dere kan overnatte i telt eller hengekøye også for å gjøre turen komplett? Vi har mange smarte produkter til turen – sjekk ut denne solovnen eller denne geniale pølsekutteren! Du finner flere spennende turprodukter her

GOD PÅSKE!

Share this post

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Sett meg på venteliste Vi vil informere deg når produktet kommer på lager. Legg igjen gyldige e-postadresse nedenfor.